logisztikai menedzsment aktualitások, logisztikai tanácsadás újdonságok

Mi a logisztika és mit csinál a logisztikai tanácsadó vállalat?

A logisztika ma már nem csak az anyagáramlások optimalizálása, hanem az ehhez szükséges erőforrások biztosítása. Már-már egy tudomány, ugyanis jó logisztikával a cég rengeteg költséget tud megspórolni. Például a raktári folyamatok hatékonyságát a folyamatok tökéletes egymásra épülése mellett számtalan tényező befolyásolja, melyek figyelembevételével partnereink raktári költségeit 30-70%-al tudtuk csökkenteni!

logisztikai szakértői csapatunk meghatározza hogy partnereink logisztikai folyamatai és részfolyamatai mennyire költséghatékonyak, piaci ismereteink és benchmark tevékenységünk révén pedig meghatározzuk a túlzott költségtényezőket, valamint megvalósítható javaslatokat teszünk.

Látható, hogy a logisztikai tanácsadás olyan interdiszciplináris tudomány, amely a logisztika területét érintő valamennyi társtudomány, szakma eddigi és legaktuálisabb ismereteit szintetizálja, azokat saját céljai érdekében egy sajátságos rendszerbe rendezi és ezen tudományok és szakmák már meglévő eljárásait, módszereit alkalmazza folyamatai optimalizálására.

Contact us