Miért tudunk jó megoldást?

Az iparági átstrukturálódások a globális folyamatok eredményeképp jelentősen felértékelődtek és felértékelődnek a versenyelőnyt biztosító ellátási lánc és logisztikai megoldások. Ezek egyedisége, vevő-centrikussága, rugalmassága és fenntarthatósága szükséges a preferált partneri státusz eléréséhez és fenntartásához.

Ezen sikertényezők megvalósulásának ideje, gyorsasága kritikus, ezért az összes sikeres vállalat megsokszorozza a rendelkezésre álló szakértői erőforrását, külső tanácsadók bevonásával.

Sikeres ügyfeleink bennünket, a tanácsadóink független szakmai tapasztalata, minőségi munkája, elkötelezettsége, „kegyetlen” őszintesége és rugalmas kreativitása miatt választotta.

Ügyfeleink igényeire szabott projektjeink elsődleges célja az ellátási lánc és logisztikai teljesítmény javítása a vevő-kiszolgálási minőség egyidejű emelésével.

A meggyőző szakértői, elemzői és modell építési kapacitásaink mellett, logisztikai folyamatokat, rendszereket is felépítünk, menedzselünk. Projektjeink megvalósulási fázisát is teljes felelősséggel menedzseljük, mivel sikereink kulcsa a változások folyamatainak szervezeti irányítása.

Projektjeink 3 hónap alatt megtérülő, sikerorientált díjazása a garancia, munkánk minőségére! Projektjeink jelentős részben K+F tevékenységbe sorolhatók!

Összegezve az AoLS megoldásai:

  • Független tárgyilagos szakértelem,
  • Magas minőségű tapasztalat,
  • Gyakorlati megvalósításig tart,
  • Sikeres változás és folyamat menedzsment.

 

Lépjen velünk kapcsolatba...

Kövessen minket!